Видео

Видео

На свадба ли ја носат, на погреб ли ја носат? Плаче срце да ти се искине (видео)

Нешто го мачи девојчево… Во светот на љубовта венчавката треба да биде најсвечениот и најсреќниот чин. Но сепак се уште во многу земји постојат бракови кои се склучуваат по нарачка. […]

Видео Избор на уредникот

Потсетување: пратеничката Александрова вели дека нема мандат да го менува името на Македонија

Потсетување: пратеничката Александрова вели дека нема мандат да го менува името на Македонија. Потоа нешто се смени. Што ли е тоа? Послушајте како вели дека референдумот е неуспешен и никој […]

Видео

Кога не оди коцката, среќата место по апаратот ,,удри една шлаканица на себе‘‘, може ќе тргне(видео)

Луѓето кои играат игри на среќа, некои од нив имаат чудни навики. Во прашање е празноверие, односно дали ако се направи нешто ќе тргне работата, среќата на подобро. Бидејќи се […]

Видео

ВИДЕО: На оваа двојка Новата 2019 им започна со односи пред ТВ камери

Најдобар старт на новата година. Заљубена двојка имала секс за време ан вклучување во живо од  дочекот во Њујорк. Фатени на дело, неверојатно видео се шерува преку социјалните мрежи. Еден […]

Видео

Пари летаат на сите страни, дојде братучедот од Немачка(видео)

Нашите гастрабајтери или печалбари кога доаѓаат во својот роден крај од западните земји сакаат да го покажат сиот луксуз и богатство кои ги заработиле. Некогаш тоа што тие го прават […]

Видео

Учествувала во 375 филмови за возрасни пред да се преобрати во следбеник на црквата

Учествувала во 375 филмови за возрасни пред да се преобрати во следбеник на црквата. Заработувала по 30.000 долари секој месец. Имала најнов мерцедес… А сега оди редовно во црква и […]