Видео

Видео

Pink Floyd – Have a Cigar

Понекогаш кога ќе налетаме на добар линк, текст, фотографија или музика и видео спот, ќе ви ги пренесеме веднаш онакви какви што ние ги гледаме, доживуваме во редакцијата… За ваше […]

Видео

Ted Nugent – Stranglehold

Денешен избор на уредникот, а посветено на рок историјата. Послушајте го Тед Нјуџент. Ова ќе ви бидат добро потрошени 9 минути. 🙂