”Gangnam style” во акустична женска верзија

Loading...

Џенис и Соња ја изведуваат мега популарната песна  ”Gangnam style” во акустична верзија и таа воопшто не наликува на оргиналното издание.
Кога ќе ја случнете песната првично ќе помислите дека станува збор за романтична балада.
Покрај тоа што имаат потешкотии во изговарањето на насловот на песната, нивните гласови звучат прекрасно.
Погледнете го видеото што досега го прегледаа седум милиони луѓе.Џенис и Соња ја изведуваат мега популарната песна  ”Gangnam style” во акустична верзија и таа воопшто

loading...