J-Lo со нов изглед на INSTAGRAM

J-Lo шокираше со новиот изглед на поставената фотографија на нејзиниот инстаграм профил. Слабата фигура и тенка половина на 44-годишната ѕвезда позната по најпосакуваните облини „исчезнаа“ , иако таа сеуште изгледа неверојатно секси сепак има и критики за новиот изглед. Фотографијата е објавена во Четвртокот 26 септември, ќе предстојат и нови каде што таа е член на жирито во „American Idol“.Слабата фигура и тенка половина на 44-годишната ѕвезда позната по најпосакуваните облини „исчезнаа“ , иако таа сеуште изгледа неверојат

Пронајдете не на следниве мрежи: