Карлеуша го „измачи“ водителот на американска телевизија „Fox 2″

Loading...

Балканската поп дива Јелена Карлеуша започнува турнеа низ Америка, а првиот концерт ќе биде во Детроит. По тој повод гостувала на локалната елевизија “Fox 2″.Водителот беше импресиониран од убавата Јелена, а таа му објасни дека Србите се специфичен народ, помалку див, но преубав. Исто така дека Србија се труди да го попрви својот имиџ во светот, а поради тоа испраќаат убави русокоси во Америка…
Еден нејзин коментар е многу критикуван од нејзините фанови, а тоа е моментот каде Јелена му упатува пофални зборови на водителот велејќи му дека и е многу интересен, бидејќи во Србија нема многу такви луѓе, алудирајќи на Афроамериканци.
Карлеуша исто така ја опишала својата музика и ги покани Американците да дојдат на нејзините настапи.
Водителот беше импресиониран од убавата Јелена, а таа му објасни дека Србите се специфичен народ, помалку див, но преубав. Исто така дека Србија се

loading...