Карлеуша може вода да ѝ носи: Згодната Моника го запрепасти Балканот

Моника Ивкиќ која живее во Виена, родум од Градача е позната пејачка, со оглед на тоа што заврши четврта во германскиот Суперстар, а во „Ѕвездите на Гранд“ е прв пат.По нејзината интерпретација таа ги доби сите седум гласови,
„Ти се некој кој е роден за оваа работа. Жал ми е што порано не си дошла овде“, кажа Јелена.

„Ајде малку да бидеме посериозни и да престанеме да коментираме, кој се напали а кој не. Главата боли додека девојката пее и е сериозен кандидат за во финале“, додала Марија.
 
 По нејзината интерпретација таа ги доби сите седум гласови,
„Ти се некој кој е роден за оваа работа. Жал ми е што порано не си дошла

Пронајдете не на следниве мрежи: