Mицкоски: Ќе коалицирам со СДСМ и може уставни измени ако во Владата не е ДУИ

Христијан Мицкоски прифатил да учествува во широка коалиција со СДСМ и на уставни измени кои би се спровеле откако ќе влеземе во Европската Унија. „Разговаравме за предлози кои што ги … Продолжи со читање Mицкоски: Ќе коалицирам со СДСМ и може уставни измени ако во Владата не е ДУИ