Maж ја видел својата ампутирана нога на пакување од цигари без негова согласност

Loading...

Шеесетгодишен маж од источна Франција билзапрепастен кога открил дека фотографија од неговата ампутирана нога е употребена на пакувањата од цигари без негова согласност.
Фотографијата е прикажана на пакувањата од цигарите во ЕУ, заедно со пораката “Пушењето ги затнува артериите”.

Шеесетгодишен маж од источна Франција билзапрепастен кога открил дека фотографија од неговата ампутирана нога е употребена на пакувањата од цигари без негова согласност.
Фотографијата е прикажана на пакувањата од цигарите во ЕУ, заедно со пораката “Пушењето ги затнува артериите”.

loading...
Loading...