Избор на уредникот

Видео Избор на уредникот

Скопје снимено од дрон, како после АПОКАЛИПСА (видео + фото)

Скопје снимено од дрон, како после АПОКАЛИПСА Снимено е вчера, 28 март 2020, по стапувањето на сила на ПОЛИЦИСКИОТ ЧАС. Скопје, полициски час, 28 март 2020 Скопје, полициски час, 28 […]

Избор на уредникот Магазин

Наместо во изолација од КОРОНА ВИРУС, го изел крокодил

Наместо во изолација од КОРОНА ВИРУС, го изел крокодил Маж ја прекршил наредбата за изолација поради епидемијата на коронавирусот и тргнал на риболов, па трагично загинал од реката Нјабаронго. Тој […]

Избор на уредникот

5G технологијата и КОРОНАВИРУСОТ, во што е полемиката? Дали има поврзаност?

5G технологијата и КОРОНАВИРУСОТ, во што е полемиката? Дали има поврзаност? Полемиката е тоа што сите оние кои мислат дека Коронавирусот и 5Г се взаемно поврзани, односно како што прочитавме […]

Избор на уредникот

КОРОНАВИРУС: Докторка од Куманово позитивна го напиша ова!!

КОРОНАВИРУС: Докторка од Куманово позитивна го напиша ова!! На Фејсбук вирално се шири постот на докторката од Куманово. Ние сметаме дека е прашање на јавен интерес да стигне нејзиното мислење […]

Избор на уредникот

Над 1100 мртви на глобално ниво за последните 24 часа од КОРОНА ВИРУСОТ (графикон)

Над 1100 мртви на глобално ниво за последните 24 часа од КОРОНА ВИРУСОТ. Статистиките стануваат застрашувачки. Бројките се менуваат од час во час, и најлошо е што допрва се очекува […]

Избор на уредникот

Контакти во време на КОРОНА, приказ на ширењето

Контакти во време на КОРОНА, приказ на ширењето. Ако е ова точно тогаш самоизолацијата на потенцијалните заразени и тоа како е делотворна во сузбивањето на КОРОНА ВИРУСОТ. ПРОЧИТАЈТЕ И ОВА:  […]

Вести Избор на уредникот

Објавено, па за кратко избришано – имам КОРОНА

Објавено па избришано – имам КОРОНА! Објавата за кратко беше избришана. Не е јасно зошто! Но ако овој наш сограѓанин е заразен сметаме дека јавноста треба да знае. Идентитетот ни […]

Избор на уредникот Контроверзни фајлови

Сашо Тасевски: Светот многу брзо ќе стане лудница каква што никогаш претходно не бил!

Малку одиме на ниво погоре. И така сте дома. Не се ова информации земени од глупи портали. Во британскиот центар за биолошка војна Портон Даун и оној американскиот Форт Дитрик […]

Избор на уредникот Контроверзни фајлови

КОРОНА ДИКТАТУРА?! – пренесено

Во рамките на правото на информирање и пренесување на информациите одлучивме да го објавиме овој статус кој е со ознака „глобус“, значи по избор на авторот достапен за сите. Сметаме […]