Книготека

Книготека

Париска одмазда

„Париска одмазда“ е уште една книга на Стив Бери која е одбележана со специфичниот лик- Котон Малоун, чиј карактер се проткајува во целиот серијал на „Котон Малоун колекцијата“.  Лесно е Малоун […]

Книготека

Тајните писма на калуѓерот што го продаде своето ферари

Оваа книга „Тајните писма на калуѓерот што го продаде своето ферари“ е бестселер од инспиративниот автор Робин Шарма која го опишува патувањето на човек кој речиси се изгубил во потрагата […]

Книготека

Калуѓерот што го продаде своето ферари

„Калуѓерот кој го продаде своето ферари“ е приказна која објаснува еден пристап на практикување едноставен живот исполнет со баланс, храброст и изобилство на задоволство и уживање. Содржината на оваа приказна е […]