Книготека

Книготека

Бинг Син – ЗА ЖЕНИТЕ

Најново од МАКЕДОНИКА ЛИТЕРА: Бинг Син – ЗА ЖЕНИТЕ Бинг Син, најпознатата писателка на ’женското писмо‘ во кинеската литература на 20 век, во оваа книга ја раскажува сопствената верзија на […]

Книготека

МУДРОСТА НА КОНФУЧИЈ

НОВО ОД „МАКЕДОНИКА ЛИТЕРА“: „МУДРОСТА НА КОНФУЧИЈ Научете да бидете врвен лидер“ од Каспер Ших Врвна книга за врвно лидерство, заснована на доблестите на конфучијанската мудра мисла. Оваа поучна книга […]

Книготека

„СО ЉУБОВ ОД ПАРИЗ“ – МАГИЧЕН РОМАН ЗА СЕКОЈА ДЕВОЈКА КОЈА НЕКОГАШ ЈА СОНУВАЛА БЛЕСКАВАТА СВЕТЛИНА НА ПАРИЗ

Александра Потер е авторката која стои зад 11 книги кои котираа високо на листата на најпродавани книги во светот, а исто толку е омилена и кај македонската читателска публика. Родена […]