Кулинарство

Кулинарство

Коктел Blue Dream

За денес ви предлагаме коктел кој можете да си го подготвите на брз и едноставен начин и да го пробате со вашите пријатели. Се што ви е потребно е следново: […]

Кулинарство

Витаминска салата

Подгответе се за витаминска бомба со здравите и вкусни состојки на оваа салата. Состојки: Црни маслинки без семка, Зелени маслинки со пиперка, Зелена салата, Главица црвен кромид, 1 жолта пиперка, […]