Љубов и секс

Љубов и секс

3 непростливи грешки кои може да ви ја уништат љубовта: Само најсилните можат да „преминат“ преку нив

Сигурни сме дека не постои личност која никогаш не направила грешка во животот, а особено во љубовта. Грешките се наши непромислени потези што ги правиме ненамерно, а знаат емотивно да […]

Љубов и секс

Кога страстите ќе се пробудат … Да го исклучите светлото или не?

Дали е точно тврдењето дека со гасење на светлото, додека водиме љубов, покажеме вкочанетост, а созапалено светло отворен и слободен дух? Една од најчестите дилеми кога се спомнува водењето на […]

Љубов и секс

Прекинете ја врската! Ова се ситуации во кои ни љубовта НЕ помага!

На почеток кога ќе се вљубите ништо не ви изгледа невозможно и ви се чини дека љубовта ќе трае вечно. Но, по првиот „меден месец“, почнуваат првите пречки и проблеми. […]

Љубов и секс

Шест работи поради кои жените се одлучуваат за мастурбација

Со или без постојан партнер, жените имаат потреба од самозадовололување, а ова се неколкуте од „плусовите“ кои ја прават жеснката мастурбација поедноставна за припадничките на понежниот пол.1.Никому не мора да […]