Магазин

Филм

Актерите се стари 507 години

 Учесниците во второто продолжение на франшизата The Expendables се стари 507 години. На интернет се појави нивна заедничка фотографија со нивната моментална возраст. Простото собирање на годините даде резултат поголем […]

Филм

Актерите се стари 502 години!

Учесниците во второто продолжение на франшизата The Expendables се стари 502 години. На интернет се појави нивна заедничка фотографија со нивната моментална возраст. Простото собирање на годините даде резултат поголем од […]

Филм

Russel Crowe реши да не се бања

Russel Crowe реши да не се бања додека трае снимањето на филмот „Noah“. Тој ја глуми главната улога во овој филм, односно неговото име во филмот е исто со насловното. […]

Избор на уредникот

Се појавија тајните фотографии од телефонот на Сораја: Старлетата на јахтата на Паф Деди!

Сораја Вучелич неколку ноќи не спие поради тоа што на Ибица и го украле нејзиниот телефон. Таа е загрижена поради можноста да бидат објавени фотографиите на телефонот. Медиумите откриваат дека […]