Живот

Живот

Жените разговараат два месеци на телефон со своите мајки

Жените Трошат во просек два месеци од својот живот разговарајќи со своите мајки на телефон. Најчесто разговараат за дневни случувања, за децата или пак за здравствени проблеми.Жените се слушаат со […]

Живот

’Рчењето му пречи на срцето и сексуалниот живот

Апнеата се поврзува со срцевиот удар и рефлукс на желудникот, додека ’рчењето може сериозно да му наштети на вашиот сексуален живот.Доколку се јавува како последица од апнеа, луѓето кои ’рчат […]

Живот

Ве интересира што обичното јаболко му прави на вашето здравје?

Јаболкото ја спречува појавата на рак на дебелото црево.Според најновите истражувања, кога се конзумираат природни влакна јаболката ферментираат во дебелото црево и доведува до формирање на соединенија кои помагаат во […]

Живот

Научно докажано: Жените со поголеми гради имаат поголема интелегенција!

Според најновите истражувања докажано е дека на многу мажи им се допаѓаат жени со помали ментални способности, бидејќи така ќе можат повеќе да истакнат и докажат!Американските експерти одговориле на прашањето дали […]

Живот

Неверојатно: Еве што се прави после смртта со деловите од телото кои можат да се извадат!

Знаете ли што се случува со деловите од телото кога умира човекот? Оние делови кои можат да се извадат и повторно да се искористат, а се вградени со текот на […]

Живот

ЕЛИТНА ПРОСТИТУЦИЈА: Старлетите најскапи, девојките не признаат дека добиваат пари за секс!

Мрежата функционира по луксузни сплавови и клубови во Белград. Девојките најчесто имаат од 18 до 30 години и редновно зборуваат дека клиенититре ги „частат“.Се работи само со препорака. Ланецот на […]