Живот

Живот

Двегодишно дете целиот живот го живеело во багажник!

Шок во Франција!Француската полиција соопшти дека девојчето на возраст помеѓу 15 и 23 месеци, било пронајдено во петок, на 25. октомври, од страна на автомеханичари. Девојчето лежело голо во сопствениот […]

Живот

Шокантни сознанија: Хемотерапијата го развива ракот, а не помага во негово лекување!

Шокантни сознанија откри научната литература во медицината поврзани со ракот и хемотерапијата како процес за негово лечење. Според научната литература, хемотерапијата е една медицинска измама која не помага во лечење на […]

Живот

Лимоните и портокалите се штетни

Експертите предупредуваат дека кон диетите со лимони и портокали треба да се придржувате со доза на воздржаност бидејќи истите може да бидат штетни за здравјето.Истражувачите од Велика Британија дошле до […]

Живот

Како на брз и едноставен начин да го исчистите црниот дроб

Црниот дроб во нашиот организам има улога на прочистувач на крвта. Исто така помага и во јакнење и стимулација на варењето.  Оттука е јасно, дека чистиот црн дроб значи здравје, виталност, енергија, убав […]

Живот

Видео: 9 минути била мртва и разговарала со Бог!

Жена од Оклахома која 9 минути имала клиничка смрт вели дека разговарала со Бог. Настанот се случил во 2009-та година кога Американката Кристал доживеала клиничка смрт која траела цели 9 минути.  […]

Живот

Лек за бактериите во желудникот кој на многумина им помогнал!

Бактериите во желудникот денеска се многу честа појава кај луѓето. Тие се лекуваат долго и тешко, па поради тоа медицината котисти разни силни антибиотици. Во оваа прилика ви претставуваме еден […]

Живот

Дали времето побрзо се движи како што стануваме постари?!

Многу луѓе велат дека како стареат така времето се побрзо им поминува. Психолозите велат дека тоа е последица на разликата во перцепцијата.Во рутината времето побрзо поминува, со возбудувањата побавно Додека […]

Живот

Го сакала се додека Гугл не и открил страшна тајна за него!

„Беше одличен сопруг, внимателен, никако не можев да најдам маана во него. И мооите пријатели го сакаа“, раскажува Холи, која по некое време открила страшна тајна за својот сопруг.  Нејзиниот […]