Живот

Живот

Маж ја породил својата жена во автомобил – мајката и бебето се добри

Жената која утрово мажот ја породил во автомобил во Белград и нивното бебе се во добра здравствена состојба- изјавуваат од болницата во која подоцна биле хоспитализирани. Жената утрово се породила […]

Живот

Им дојде крајот на влакнестите нозе!

Му дојде крајот на влакнестите нозе, кој долго го чекавме! Во Велика Британија е пуштен во продажба револуционерениот спреј „Inhibitif“ за кој произведувачите тврдат дека со континуирана употреба  ја намлува […]

Живот

Седумте закони на слабеењето

Природно слабите луѓе свесно или несвесно се придржуваат до некакви правила со чија помош не ја зголемуваат телесната тежина. Многумина пак, дури јадат брза храна, но никогаш не се здебелуваат, […]