Живот

Живот

Што е всушност пченична трева и од кои болести може да ве заштити?

Младите зелени тревки на житариците, кои се мелат, денес се апсолутен хит за сите модерни луѓе на кои им е потребна дополнителна сила од природата.Листот од млада зелена пченица е […]

Живот

Овој прочуен лек помага за лечење на неплодност, анемија,чир…

Маслиновото масло во комбинација со смокви е чудесна комбинација во аптеката на природата и претставува народен лек одамна познат главно во приморските региони. Искуството покажува дека комбинацијата од смокви и […]

Живот

На „чистите“ гаќи може да останат и до 10.000 фекалии, доколку не перете правилно!

Перењето на долната облека при ниски температури овозможува развој и паралелен пренос на бактериите од долната облека на пешкирите, што на крајот може да предизвика голем број на зарази во […]

Живот

Сигурно не сте знаеле дека овие последици се предизвикани од ненаспаност

Спиењето е една од најважните работи за нашето здравје. Иако секој организам е различен, постојат некои нус појави од недостатокот на сон кој секој може да ги искуси.Можеби веќе знаете […]

Живот

Имате проблем со испукани пети? -Еве како да си помогнете!

Некои луѓе, за среќа, го немаат проблемот со испукани пети, но повеќето не можат да го избегнат. Има многу лекови, многу совети, а сепак секој нов е добредојден.Заврши летото, сезона […]

Живот

Домашен лек за кандида

Кандида: тест, симптоми и начин на лечење…Кандида: тест,симптоми и начин на лечење… Нивото на кандида може да го одредите по медицински пат преку имунокомплекс тест и ИГ тест. Исто така,постои […]