Живот

Живот

6 знаци кои покажуваат дека сериозно сте под стрес

Прочитајте кои знаци означуваат црвено светло! Повраќање Стресот и вознемиреноста може да предизвикаат повраќање и состојба наречена „Синдром на циклично повраќање“, состојба во која лиѓето искусуваат мачнина и повраќање на […]

Живот

Лимонот е благопријатен во текот на празниците

Со 19 калории на 100 грама, лимонот е драгоцен адут при слабеењето и детоксикација, а програмата за слабеење препорачува лимонада наутро и без ограничување преку целиот ден. Свежо исцедениот лимон […]

Живот

12 заповеди за среќа

Ако сакате да бидете среќни и задоволни, мора на животот да му пристапите со одреден став и секогаш да ги гледате работите од ведрата страна… Истражувањата покажале дека најважно е да […]

Живот

Домашна маска за лице

Нанесувањето маска на лице е еден од најстарите начини за разубавување. Се што треба да се стори за да имате убава и свежа кожа е да го ставите препаратот на […]

Живот

Три тајни стравувања кои ве спречуваат да го изгубите вишокот колограми

Губењето тежина не е лесно за повеќето луѓе. Ако сте ги направиле сите планови за губењето на тежината, но сеуште не можете со соодветна брзина да го подобрите вашето здравје, […]