Живот

Живот

5 тајни за долг живот

Професорот Карл Пилемер направил истражување врз 1500 долговечни луѓе. Тој тврди дека открил 5 тајни за долговечност. Го проучувал начинот на живот на долговечните луѓе и разговарал со околу 1500 […]

Живот

Порака од смртна постела: Ако не можете да го убиете, тогаш нека биде цел живот во затвор

Таткото на Аманда Бери, девојка која 10 години поминала во подрумот на монструмот Ариел Кастро, вели дека неговата ќерка секој ден се буди во солзи и е во постојан страв […]