Живот

Живот

На „чистите“ гаќи може да останат и до 10.000 фекалии, доколку не перете правилно!

Перењето на долната облека при ниски температури овозможува развој и паралелен пренос на бактериите од долната облека на пешкирите, што на крајот може да предизвика голем број на зарази во […]

Живот

Сигурно не сте знаеле дека овие последици се предизвикани од ненаспаност

Спиењето е една од најважните работи за нашето здравје. Иако секој организам е различен, постојат некои нус појави од недостатокот на сон кој секој може да ги искуси.Можеби веќе знаете […]

Живот

Имате проблем со испукани пети? -Еве како да си помогнете!

Некои луѓе, за среќа, го немаат проблемот со испукани пети, но повеќето не можат да го избегнат. Има многу лекови, многу совети, а сепак секој нов е добредојден.Заврши летото, сезона […]

Живот

Домашен лек за кандида

Кандида: тест, симптоми и начин на лечење…Кандида: тест,симптоми и начин на лечење… Нивото на кандида може да го одредите по медицински пат преку имунокомплекс тест и ИГ тест. Исто така,постои […]

Живот

Трогателна приказна за голготата на една мала скопјанка!

Трогателна приказна за голготата на мала скопјанка која побегнала од дома за да се спаси од малтретирањата на својата психички растроена мајка.По приказната за малиот уметник, ова е уште една […]

Живот

Дали сте од оние на кои им е неопходно кафе наутро за да се расонат?

Колку пати сте се почувствувале уморни и непродуктивни пред да го испете вашето прво кафе наутро? Колку пати сте се почувствувале уморни и непродуктивни пред да го испете вашето прво кафе […]

Живот

Кои знаци на телото укажуваат на проблеми со срцето?

Можеби ќе ви звучи неверојатно, но болката во бубрезите може да биде сериозен показател дека на вашето срце му е потребно внимание.После спороведеното истражување во кое учествувале над 240.000 учесници, […]