Бавча

Бавча

Кинеска Формула за ДОЛГ ЖИВОТ

Стара Кинеска Формула за Долг Живот   Старата кинеска формула за долг живот, практикувана од големите учители од Шангај, доколку ја практикувате може да живеете долго и без нервози едноставно да […]

Бавча

Еве како помина специјалната прес конференција на Јанева на социјалните мрежи!

Велат дека треба да се внимава какво име им се дава на децата, за да не станат предмет на исмевање.Случајот на СЈО, наречен „Титаник“, ја доживеа судбината како и добро […]

Бавча

До дечките од канцеларијата со една квака од внатрешната страна на вратата

Општинската организација на СДСМ во Прилеп се распаѓа. Со најголемото досега напишано соопштение, испратено до јавноста, тие всушност покажаа дека е вистина тоа што од поодамна јавна тајна – Заев […]

Бавча

Катица Јанева поднесе оставка

Захир Бекири – Чауш ќе биде избран за нов Специјален Јавен Обвинител по итен предлог на СДСМ, откако Катица Јанева поднесе оставка. Јанева заминува од функција поради шовинизам кој врз […]