Коментари

Издвојуваме Коментари

Каде исчезнаа ТВИТЕР ПРОФИЛИТЕ на тнр. МЕРИОТ КОАЛИЦИЈА?

Во пресрет на обидите да се собори Мицковски во 2020 година на твитер се појавија десетина профили кои се користеа за намена да се зајакнат одредени позиции на поединци блиски […]

Коментари

Според РЕГУЛАТОРНА КОМИСИЈА ЗА ЕНЕРГЕТИКА И ВОДНИ УСЛУГИНА РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА ако читате на свеќи нема да имате голема сметка за струја…

Според РЕГУЛАТОРНА КОМИСИЈА ЗА ЕНЕРГЕТИКА И ВОДНИ УСЛУГИНА РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА ако читате на свеќи нема да имате голема сметка за струја… Државава влегува во зона на апсурди. РКЕ си […]

Коментари

Логика? Опозицијата бара предвремени избори и истовремено ги бојкотира локалните

Логика? Опозицијата бара предвремени избори и истовремено ги бојкотира локалните Секогаш тврди дека е победник, пред да се одржат изборите. Секогаш најавува триумф на неговите кандидати, за кои многумина тврдат […]

Вести Коментари

Димова и Златковски сепак се знаат, биле на иста маса!

Димова и Златковски сепак се знаат, биле на иста маса! Од фотографијата може да се види дека се работи за комотна атмосфера, која не личи на деловна средба. Вчера дознавме […]

Вести Коментари

Мицковски со скапи автомобили против поскапувањето на струјата од 7 проценти

Мицковски со скапи автомобили протестираше против поскапувањето на струјата од 7 проценти Никако да ја погоди работата Мицковски. На протестот од пред два дена беше нападнат новинар, што привлече огромен […]

Вести Коментари

ИРИ: Заев има поголема доверба од Мицковски, најново истражување

ИРИ: Заев има поголема доверба од Мицковски, најново истражување Истражувањето е спроведено за потребите на ИРИ (меѓународен републикански институт) помеѓу 2 февруари и 6 март 2020 година. Податоците се собрани преку […]

Вести Коментари

Мицковски призна дека се јавувал во внатрешната контрола на МВР по повод случајот „Теретана“

Мицковски призна дека се јавувал во внатрешната контрола на МВР по повод случајот „Теретана“. Дали е ова законски треба да одговорат што поскоро институциите. Оти човекот претендира да биде премиер, […]