Коментари

Коментари

Кои се најплатените професии во Македонија?

Анализата која ја објави Капитал, открива што треба да работите за во Македонија да земате најголема плата. Вработените во правните и во сметководствените дејности земаат највисока плата во Македонија. Ова […]

Коментари

Убиство или лага ?! За случајот се огласи и Штефан Филе

Григорис Делавекурас портпаролот на грчкото МНР, се оградува во име на целата земја, од како што рече морбидната фантазија на некои луѓе, однесувајќи се на информациите кои беа пласирани во […]