Коментари

Коментари

СКАНДАЛ: Нападнат пензионер од страна на приврзаниците на Бранко Црвенковски

  Еве уште еден доказ за демократијата која што ја предлага опозицијата. Дека нервозата е се поголема и поголема поради долгиот период поминат во опозиција, докажува и недоличното однесување на […]

Коментари

(Фото) Поголема група граѓани протестираат против Бранко

 Поголема група граѓани продолжуваат да се спротиставуваат на однесувањето и политиката на Бранко Црвенковски и неговата матична партија СДСМ.  Проследете фото!                   […]

Коментари

Јавна распределба на социјални станови и камен темелник на нов водовод во Битола

Јавната електронска прелиминарна распределба на 78 социјални станови, од кои првите 13 ќе бидат доделени на деца без родители, а останатите  на самохраните родители и лицата кои што добиваат финансиска […]

Коментари

Кои се најплатените професии во Македонија?

Анализата која ја објави Капитал, открива што треба да работите за во Македонија да земате најголема плата. Вработените во правните и во сметководствените дејности земаат највисока плата во Македонија. Ова […]

Коментари

Убиство или лага ?! За случајот се огласи и Штефан Филе

Григорис Делавекурас портпаролот на грчкото МНР, се оградува во име на целата земја, од како што рече морбидната фантазија на некои луѓе, однесувајќи се на информациите кои беа пласирани во […]