Мислења

Издвојуваме

Поддржувачите на СДСМ продолжуваат да плукаат по народот

Дрски навреди, лоши зборови и критики кон народот. Вака блиските луѓе на опозицијата сакаат да им предочат на Македонците дека згрешиле што не го избрале Црвенковски и неговите кандидати за […]

Издвојуваме

Кој го критикуваше пречекот на Јохан Тарчуловски во Македонија?

Саше Ивановски или познат како Саше Политико, во своја колумна го критикуваше пречекот на Јохан Тарчуловски кој вчера пристигна во неговата родна земја Македонија.Тој во колумна со наслов „Пречекот на […]

Издвојуваме

Фото: Како реагираа граѓаните на статусот на ќерката на Фрчкоски

Откако ќерката на Фрчкоски објави негативен статус за ослободувањето и пристигнувањето на Јохан тарчуловски на својот Фејсбук профил, стана мета на негативни критики од страна на многумина граѓани. Некои со […]

Издвојуваме

Каде беше лидерот на Достоинство на вчерашниот пречек на Јохан?

Јохан се врати! Заврши голготата на неправедно осудениот херој и тој конечно се врати кај својата фамилија. Јохан е единствената жртва од конфликтот во 2001-та, неземајќи ги предвид херојски загинатите […]

Издвојуваме

Фото: Интелектуалците со поддршка за Јохан Тарчуловски

Пречекот на македонскиот бранител Јохан Тарчуловски беше проследен од многумина македонци како во земјава така и во странство. Јохан доби поддршка од многумина и на социјалните мрежи како Фејсбук и […]