Tweet

Tweet

Заев ги затворил сите прашања со Вучиќ, но Илинден не смее да се чествува во Прохор Пчински

Премиерот @Zoran_Zaev ги затворил сите прашања со #Вучиќ у име добрососедство ама сепак 2-ри август не смее да се чествува во Прохор Пчињски Премиерот @Zoran_Zaev ги затворил сите прашања со #Вучиќ у име добрососедство ама сепак 2-ри август […]

Tweet

Заев толку се има вљубено во мерцедесот што повеќе дреме во него отколку во кабинет

Заев толку се има вљубено во мерцедесов што повеќе дреме во него отколку во кабинет Со Мерцедесот на Пиво Фест. Зошто маче Љак-Се? Заев толку се има вљубено во мерцедесов […]

Tweet

Грешката на Заев во Бугарија ќе добие фактура

Грешката на #Заев во Бугарија ќе добие фактура на наредни избори. Фактурата за наплата ќе му ја врачи лично МАКЕДОНСКИОТ народ #СтараНародна Грешката на #Заев во Бугарија ќе добие фактура на наредни избори. Фактурата за […]

Tweet

Кога ВМРО градеше сè си течеше најнормално, СДСМ дојдоа и за месец дена запреа, укинаа…

Како бе ВМРО изгради милион работи, се си течеше најнормално, комуњарите дојдоа и за месец дена запреа,укинаа,продадоа се! Како бе ВМРО изгради милион работи, се си течеше најнормално, комуњарите дојдоа […]

Tweet

Анѓушев го ставија за да поскапи струјата, а Димитров и Шекеринска за да поевтини името

Анѓушев го ставија за да поскапи струјата, а Димитров и Шеќеринска за да поевтини името. Анѓушев го ставија за да поскапи струјата, а Димитров и Шеќеринска за да поевтини името.