Tweet

Tweet

Твит на денот!

Ова е најдобриот твит на денот!Според нас ова е најинтересниот твит на денот! „Дур да си ја погодам водата на тушот 12 дипломирале на ФОН“  Според нас ова е најинтересниот […]

Tweet

Топ 10 бисери од Твитер

Прочитајте ги интересните  твитови, доколку вие  имате предлози може да го искористите просторот за коментари.Просечното време потребно за спиење за секој човек е „уште 5 минути .. “  @IceManAndov „Здрав […]