Вработување

Вработување

Редовна плата во износ од 18.143 денари! NEPTUN ВРАБОТУВА

Побрзајте, пријавете се!Редовна плата во износ од 18.143 денари,  NEPTUN ВРАБОТУВА ДВАЈЦА ПРОДАВАЧИПовеќе детали на следниот ЛИНКРедовна плата во износ од 18.143 денари,  NEPTUN ВРАБОТУВА ДВАЈЦА ПРОДАВАЧИПовеќе детали на следниот

Вработување

Оглас за ангажирање во Македонски Телеком АД Скопје. Отворени се 3 работни места…

Оглас за ангажирање во Македонски Телеком АД СкопјеОтворени се 3 работни места во Телеком 1.Работно место во Сектор за кориснички и пазарни решенија и управување со услуги и инфраструктура Минимумот […]

Вработување

Сакате канцелариска работа? Аплицирајте ТУКА – Плата 18,000 денари + процент од продажба

Меѓународната компанија има потреба од женски персонал за продажба.   ХОМЕ СТОРЕ ЛТД ДОО СКОПЈЕ – има потреба од вработување на нови лица Меѓународната компанија има потреба од женски персонал за […]

Вработување

Можеби токму ОВА е вашиот СРЕЌЕН ДЕН: Отворени 2 работни места – ПЛАТА 40.000 денари

Отворени 2 работни места – ПЛАТА 40.000 денари Плата 40.000 денари Шпаркасе банка има отворено две работни места АПЛИЦИРАЈТЕ веднаш. Кандидатите треба да ги исполнуваат следниве услови: Повеќе на следниот ЛИНКПлата […]

Вработување

Барате работно место во Банка? Го најдовте! Прокредит банка вработува

 Доколку  ги  исполнувате критериумите, веднаш пратете свои податоци.Барате работно место во Банка? Го   најдовте! Прокредит банка вработува За да ве примат  испратете CV и  мотивационо писмо Повеќе детали на следниот […]

Вработување

СЕ БАРА ФИНАНСОВ АДМИНИСТРАТОР: Побрзајте и пријавете се на време!

Ни треба Финансов Администратор во ДХЛ Фреит. Бидете брзи како ДХЛ Пракајте пријави!ДХЛ Експрес Македонија Дооел Скопје, објавува оглас за вработување на: Финансов Администратор во ДХЛ Фреит Потребни квалификации, одговорности […]

Вработување

Слободни 23 работни места. Се отвара нова ОЧНА БОЛНИЦА

Сигуро  се пронајдовте во еден од огласите, побрзајте аплицирајте!Специјална очна болница „Деница“ во подготовка, објавува оглас за вработување на: МЕДИЦИНСКА СЕСТРА 7 работни позиции (4 македонски јазик и 3 албански […]

Вработување

КАМ ВРАБОТУВА: Станете дел од препознатливата мрежа маркети!

KAM e единствен синџир на маркети во Македонија, кој ги применува основните принципи на хард дисконт: висок квалитет и постојано ниски цени. Co препознатлива мрежа од 61 маркет постојано се […]

Вработување

Плата 46.000 денари, Пивара Скопје вработува! Напијте се по едно Скопско и праќајте CV!

Пивара Скопје вработува!Пивара Скопје вработува лидер на тим во  сметководство: Работна позиција исполнета со предизвици, проектни и работни задачи и наменски обуки. Што е тоа што бараме: • Висока стручна […]

Вработување

Станете дел од успешен тим – Слободни работни места во One.VIP, Аплицирајте веднаш!

One. VIP има четири слободни работни места! Продажба, финансии и технички секторOne.Vip моментно бара кандидати за побрување на својот тим во неколку сектори 1.Сектор Продажба: Бизнис Агент за продажба (Business […]

Вработување

Имаш завршено средно образование, а немаш работно искуство? – ОВА Е РАБОТНО МЕСТО ЗА ТЕБЕ

Аплицирајте веднаш!Ако имаш завршено средно образование, немаш работно искуство, вреден си и одговорен Ова е работно место за тебе! Лидер на пазарот во производството на сладолед и дистрибуција на замрзната […]

Вработување

Отворена НОВА работна позиција: Месечни примања 30 000 денари…

Аплицирајте веднаш!Отворена работна позиција: Редовни месечни примања во висина од 30 000 денари и пријатна работна атмосфера. Потребни квалификации: – Минимум завршено средно образование Аплицирајте на следниот ЛИНКОтворена работна позиција: […]