Вработување

Вработување

Плата од 12.000 до 60.000 денари: Погледнете ги отворените работни позиции!

Слободни работни места за Банкари, Дистрибутери, Сметководители, Секретарки, Возачи,Магационери,ПродавачкиПлата од 12.000 до 60.000 денари.Уни Банка, Охридска Банка, Пекабеско,Микросам,Гранит, One.Vip… Денеска пазарот на труд ги нуди следниве слободни работни места! 1.Плата […]

Вработување

Барате работа? Johnson Matthey вработува

Johnson Matthey вработува Администратор за клучни податоци.Johnson Matthey вработува Администратор за клучни податоци. Работно време понеделник до петок од 8:30 до 16:30  Доколку  сте заинтересирани и  ги  исполнувате условите, аплицирајте […]

Вработување

Отсега ќе можете да работите во Германија, Норвешка и Шведска со македонски пасош

Од сега и Македонците без бугарски пасош ќе можат да работат во некои земји на Европската унија, како Норвешка, Шведска и Германија.Со посета на сајтот, ec.europa.eu/eures, можете да најдете вработување […]

Вработување

Работа во странство со македонски пасош: На овие линкови можете да се пријавите!

Конечно, Македонците без бугарски пасош можат да работат во Норвешка, Шведска и Германија. Со посета на сајтот, ec.europa.eu/eures, можете да најдете вработување на еден од огласите кои се објавени.За да […]

Вработување

МВР со нов оглас за вработување на 600 полицајци

Министерството за внатрешни работи распишува оглас за вработување на 600 нови полицајци, дознава. Огласот, е објавен во утрешните изданија на дел од дневните весници.Како што може да се прочита од […]

Вработување

Отворени повеќе работни места во Италија, плата 2000 долари

Одлична можност  доколку барате работа во странствоГЛОБАЛВОРК е Агенција за посредување при вработување во земјата и странство со наплата, која работи согласно обновена Лиценца за вршење на посредување за вработување […]

Вработување

Барате работа, еве некои од отворените позиции

Барате работа, еве некои од отворените позиции„Жито маркети“ има потреба од вработување на персонал за работа на позиција: ПРОДАЖЕН ПЕРСОНАЛ БАУЕР БГ ДОО има потреба од три извршители за следната работна […]

Вработување

ВО ПОТРАГА СТЕ ПО РАБОТА: Можеби овие огласи ќе ви помогнат!

Доколку сте во потрага по работа, тогаш пожелно е редовно да го посетувате сајтот vrabotuvanje.com.mk и да ги следите активните огласи. За денес, издвоиме неколку огласи за работа за вас. […]

Вработување

Отворени повеќе работни позиции, аплицирајте веднаш!

Отворени повеќе нови работни позиции, побрзајте аплицирајте!Компанијата ТЕЛЕЛИНК МК ДОО Скопје, има потреба од вработување на: Геодетски Техничар Дипломиран Градежен Инженер Дипломиран Инженер Геодет Tрговско друштво за промет на големо и […]

Вработување

Girls in Tech Macedonia овозможува платени пракси во ИТ компании во Силиконската Долина

 Дали сте сонувале да бидете дел од успешна технолошка компанија и да работите во Силиконската Долина? Ова е сон на многу млади луѓе од светот, особено од технолошките области. За […]