Вработување

Вработување

Доколку сакате да бидете дел од тимот на Мекиците од стража или Керфур, аплицирајте веднаш!

Доколку сакате да бидете дел од тимот на Мекиците од стража или Керфур, аплицирајте веднаш!Мекиците од Стража – бистро ресторан со долга традиција, пријатна атмосфера и одлично мени, за објектот во […]

Вработување

Компанија АД ВЕРБУМ ДОО има потреба од ПРОЕКТ МЕНАЏЕР-СЕКТОР ИЗДАВАШТВО

Компанија АД ВЕРБУМ ДОО има потреба од ПРОЕКТ МЕНАЏЕР (СЕКТОР ИЗДАВАШТВО).Потребни квалификации: – Високо образование – студии од областа на книжевност – Раководни способности, комуникативност, иницијативност, доверливост, способност за тимска […]

Вработување

Компанија АД ВЕРБУМ ДОО има потреба од ПРЕВЕДУВАЧ-АНГЛИСКИ ЈАЗИК

Компанијата Ад Вербум ДОО има потреба од лице со одлично познавање на англиски јазик за позиција преведувач.Потребни се следниве квалификации: – ВСС (дипломиран филолог/преведувач) – англиски јазик – работно искуство […]

Вработување

Сакате работа во странство? Еве неколку одлични можности

Одлична можност за вработување во различни земји. Астериа вработува:  ПИЦА МАЈСТОРИ И КАСИЕРИ во Бахреин КЕЛНЕРИ во Катар Батлери и Хостеси во Катар ГЛОБАЛВОРК ИНТЕР вработува ПРОДАВАЧИ на Блискиот Исток Подетално […]

Вработување

Проекти за вработување на Комисијата за економија и финансии ВМРО-ДПМНЕ ОК Битола-Македонија

Владата на Република Македонија во настојувањето за решавање на еден од најгорливите проблеми во државата, невработеноста, започна со реализацијата на проектот МАКЕДОНИЈА ВРАБОТУВА.Целта на овој проект е придвижување на економијата […]

Вработување

Агенцијата за електронски комуникации во дневните весници објави Јавен оглас за именување на директор

Агенцијата за електронски комуникации во дневните весници објави Јавен оглас за именување на директор на АЕК.Условите што треба да ги исполнува кандидатот за да може да биде именуван за директор […]

Вработување

Отворени нови работни позиции, побрзајте аплицирајте

Отвроени нови работни позици. Разгледајте ги новите огласи1. Друштвото Гемма Инженеринг има потреба од: Aрхитект 2. Административен работник  3. ПЗУ Др Сара Медикал Центар има потреба од медицинска сестра со работно искуство […]

Вработување

Доставувач, комерциалист, стручен соработник… Побрзајте аплицирајте!

Отворени се неколку нови огласи, побрзајте аплицирајте1.Алма- М Објавува ОГЛАС за вработување на персонал за следните работни позиции и тоа: ДОСТАВУВАЧ АГЕНТ ЗА ПРОДАЖБА И МАРКЕТИНГ МЕНАЏЕР ЗА ПРОДАЖБА КАЈ КЛУЧНИ […]

Вработување

Отворени различни работни позиции, побрзајте аплицирајте!

Разгледајте ги работните позиции.Пастел вработува пекар, слаткарка, пакувач на смрзнати производи, продавачка во млечен ресторан Џонсон Мети вработува оператор за квалитет Се вработува водач на смена во оддел за квалитетПастел вработува […]

Вработување

„Гентерм“ објави огласи за вработување. Аплицирајте веднаш!

Градоначалникот на Прилеп Марјан Ристески, денеска ги повика сите заинтересирани лица кои се со завршено високо образование да аплицираат на новите огласи кои се во тек, а се објавени од […]

Вработување

Хотел Шератон Доха вработува: ПОБРЗАЈТЕ, аплицирајте

Хотел Шератон Доха вработуваСветски познатиот ланец хотели објавува оглас за вработување во Доха и тоа: КЕЛНЕР/КЕЛНЕРКА ХОСТЕСА Доколку сакате да работите во странство, ова е одлична прилика за вас, побрзајте […]

Вработување

Технолог, дистрибутер, продажен персонал, магационер…. Побрзајте и аплицирајте

Отворени нови работни позици, аплицирајте!1. СПЕЦИЈАЛ – пекарско-слаткарска фирма со 20 годишна традиција и искуство во овој сегмент, објавува оглас за работа на повеќе работни позиции и тоа:  БУРЕКЧИЈА ДИСТРИБУТЕР МАГАЦИОНЕР […]