Вработување

Вработување

Отворени нови работни позиции од РАЗЛИЧНИ ОБЛАСТИ. Аплицирајте веднаш!

Погледнете ги новите огласи за вработување и аплицирајте веднаш 1. АрцелорМиттал е светски водечки производител на челик. Поседува објекти за изработка на челик во повеќе од 20 земји, што го прави […]

Вработување

НОВИ ОГЛАСИ ЗА ВРАБОТУВАЊЕ: Разгледајте и аплицирајте веднаш

Разгледајте и аплицирајте!1. Кувар, келнер/ка, слаткар/ка РЕСТОРАН ВЕНЕТО – Лиценциран италијански ресторан во Скопје Сити Мол, објавува оглас за вработување на: КУВАР, КЕЛНЕР и СЛАТКАР 2. Дерматовенеролог, медицински претставник, доктор стоматолог […]

Вработување

Сакате да работите во странство: погледнете ги овие огласи!

Погледнете кои работни позиции се нудат 1. Келнери и келнерки во Абу Даби ГЛОБАЛВОРК ИНТЕР е агенција за посредување при вработување во земјата и странство со наплата, со број на лиценца 08-4792/5 […]

Вработување

ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ: Отворени се 10 менаџерски позиции во компанијата Цептер!

Kомпанијата Цептер има отворени 10 менаџерски позиции во Скопје и Битола. Во продолжение прочитајте што сѐ ви е потребно за да аплицирате.Погледнете ја фотографијата и прочитајте кои вештини и квалификации […]

Вработување

МВР распиша оглас за вработување на 600 полицајци

Министерството за внатрешни работи распишува јавен оглас за прием на 600 полицајци.Како што се наведува во огласот на подрачјето на Секторот за внатрешни работи Скопје ќе бидат вработени 435. По […]

Вработување

НЕ БАРАЈТЕ РАБОТА: Еве како да започнете самите свој бизнис!

Многумина од нас барем еднаш во животот посакале да имаат сопствена работа, да бидат сами свои газди, сами да го креираат своето работно време и обврски и да бидат финансики […]

Вработување

25 огласи за отворени работни места! АПЛИЦИРАЈТЕ!

Аплицирајте за работа дома и во странство…Euroanswer има потреба од Technical Support Engineer. https://www.vrabotuvanje.com.mk/…/technical-support-en…/20535 Странска компанија поради проширување на својата работа, распишува конкурс за работа за следнава работна позиција: ТЕЛЕФОНСКИ […]

Вработување

Течат роковите за вработување на над 3.000 лица во јавниот сектор

Сите ангажирани лица во јавниот сектор без решен статус треба да бидат редовно вработени согласно Законот за трансформација во редовен работен однос, кој беше донесен минатата недела во македонското Собрание […]

Вработување

Вработување на 12 државни службеници-плата до 25.000 денари

АГЕНЦИЈАТА ЗА АДМИНИСТРАЦИЈАобјавуваАВЕН ОГЛАС БРОЈ – 06/2015за вработување на 14 државни службеници во Општина ТЕТОВО за следните работни места:АПЛИЦИРАЈ 1. Советник за нормативно – правни работи, Одделение за нормативно – […]

Вработување

Ако барате работа, погледнете ги овие ОГЛАСИ и АПЛИЦИРАЈТЕ!

Погледнете ги огласите за вработување…1. Агенти во Call Center Акцент преводи и толкување АД има потреба од callcentеr агенти со познавање на шведскиот јазик (разбирање, зборување и пишување) за примање […]

Вработување

Отворени 17 работни места во Министерството за финансии

АГЕНЦИЈАТА ЗА АДМИНИСТРАЦИЈАобјавуваЈАВЕН ОГЛАС БРОЈ – 318/2014за вработување на 17 државни службеници во Министерство за финансии за следните работни места: АПЛИЦИРАЈ 1. Помлад соработник за анализа на реален и надворешен […]