Psy го сруши сопствениот рекорд!

Loading...

Јужнокорејската ѕвезда продолжува да поставува нови рекорди со својот нов хит “Gentleman”.
” Gentleman '' за четири дена беше дури 100 милиони пати прегледан, додека на ” Gangnam Style” му беше потребно два месеци да ја достигне таа бројка.
Кога беше објавено видеото минатата недела, во еден ден, имаше 22 милиони посети, а Google вчера потврди дека Psy го срушил својот рекорд.
Видеото до моментов е прегледано 270 милиони пати, па се чини дека ќе го “надмине” познатиот Gangnam Style, чиј број на прегледи продолжува да расте (за сега 1.55 милијарди прегледи).Јужнокорејската ѕвезда продолжува да поставува нови рекорди со својот нов хит “Gentleman”.

loading...