Seavus Games ја објави својата прва игра за на Facebook

Loading...

– Seavus Games ја објави својата прва игра за на Facebook –  популарната Slots & the City сега е достапна за сите кои сакаат да ја играат бесплатно
 https://www.facebook.com/SlotsandCity?sk=app_540772159284382&app_data  
 
– Seavus Games сега достапни и за играње on-line. Светски популарната Slot игра Slots & the City сега е достапна за сите
https://games.game.io/slots/- Seavus Games ја објави својата прва игра за на Facebook –  популарната Slots & the City сега е достапна за сите

loading...
Loading...