Скандал во Гранд: Карлеуша му рече личиш на вампир, тој брутално ѝ врати

Loading...

Елвин Кадрич Кадра од Босна веќе си ја има пробано среќата во „Ѕвездите на Гранд“, а овој пат реши да проба уште еднаш.Тој не доби ниеден глас, но жирито сакаше  да му пружи прилика, а тогаш настана хаос.
При коментарите, Елвин се налути па му рече на жирито: Јас полнам дискотеки и повеќе од вас, само земам помала сума.
Ова следеше откако Карлеуша која е позната дека е без влакна на јазикот му рече дека делува негативно, нервозно и како вампир.
Откако натпреварувачот врати, Марија Шерифовиќ се налути и му рече дека е некултурен и дека треба да си замине од сцената.
Целата караница погледнете ја на видеото…
 
Тој не доби ниеден глас, но жирито сакаше  да му пружи прилика, а тогаш настана хаос.
При коментарите, Елвин се налути па му рече на ж

loading...