Спорт

Останати спортови

Видео:Сите беа заинтригирани, а сега веќе знаеме што правеа на трибините!

Маскирани момци од кои може да се наежиш, во долги црни мантии и исцртани лица се појавија на трибините на утакмицата на Челзи, Баерн и Јувентус, кои всушност претставуваат дел […]