Црна хроника

Црна хроника

Од поплавите во Хаити загинаа 17 луѓе

Седумнаесет луѓе загинаа во северниот дел од Хаити во поплави предизвикани од поројни дождови, јавија странските агенции. Владата северот на Хаити го прогласи за зона на елементарна непогода. Повеќе од […]

Црна хроника

Убиен човек од обезбедувањето на шведскиот премиер

  Човек од обезбедувањето на шведскиот премиер Фредерик Реинфелд, беше убиен денес во резиденцијата.    За време на убиствотот, премиерот не се наоѓал во резиденцијата. Полицијата реши да не дава […]