Економија

Економија

Биткоинот повторно се искачи над 57.000 долари, Етериумот 3.500 долари

Биткоинот повторно се искачи над 57.000 долари, Етериумот 3.500 долари Крипто берзата незапирливо расне и ги надминува класичните во сите параметри. Биткоинот денеска се тргува за над 57.000 долари, и […]

Економија

Етериумот денеска продолжи да расне и достигна 3300 долари по токен

Етериумот денеска продолжи да расне и достигна 3300 долари по токен (фото: коинтелеграф) Во моментов се тргува за 3284 долари на светските крипто берзи. Вкупната вредност на Етериумот со ова […]

Економија

Биткоинот се стабилизира околу 49.000 долари по токен

Биткоинот се стабилизира околу 49.000 долари по токен за време викендот. Истовремено Етериумот или дигиталното сребро, како популарно го нарекуваат се стабилизираше на околу 2250 долари по токен. Вкупната вредност […]

Економија Технологија

Етериумот соборува рекорди, чини над 2000$ за монета

Втората по значај и секако вредност криптовалута се чини дека е на пат да ја зголеми за многу проценти својата вредност во месец април. Во моментов вредноста по која се […]

Економија

Две илјади британски пабови не ја преживеаја пандемијата

Илјадници британски пабови не ја преживеале пандемијата на коронавирусот, според тамошното угостителско здружение, а на оние кои ја надминале ќе им биде неопходна финансиска поддршка „со години доколку се опорават“. […]

Економија Издвојуваме

Биткоин и Етериум со пад од 3-5 проценти

Биткоин и Етериум денеска со пад од 3-5 проценти. Познавачите велат дека ова е здраво повлекување наназад пред понеделничкиот залет. Сепак предвидувањата за оваа година се оптимистички. Повеќе на оваа […]