Таа е во осмиот месец од бременоста, но стомакот едвај ѝ се забележува

Loading...

Сара Стејџ е дефинитивно најатрактивната трудница која доби светска популарност со малото стомаче уште во првата бременост.Сега е во осмиот месец од втората бременост и повторно секојдневно и се зголемува бројот на фанови кои го обожуваат нејзиното фит тело и едвај видливото трудничко стомаче.

33-годишниот модел за еден месец би требало да се породи, а сè уште може да се пофали со јасно изразени стомачни мускули.
Сега е во осмиот месец од втората бременост и повторно секојдневно и се зголемува бројот на фанови кои го обожуваат нејзиното фит тело и едвај видл

loading...