Ознака: Абдулаќим Салиу

Вести

Еве кои се експертите на СЈО: Колку обвинителите се независни од СДСМ?

Од 118 па се до 130.000 денари ги чини секој од обвинителите во Специјалното јавно обвинителство граѓаните на Република Македонија. Најголемата плата, очекувано ја зема Катица Јанева, која во бруто-износ […]