Ознака: Абдула Басет Ел Сароут

Балкан

Балканот во страв: Припадник на ИСИС преку тајни канали влегол во Србија!

Српската полиција веќе неколку дена интензивно трага по Абдула Басет Ел Сароут од Сирија, истакнат припадник на ИСИС, за кого се верува дека преку илегални канали со мигранти влегол во […]