Ознака: Абдулбахри Исмаили

Вести

Еден од повредените излезе од болница: Жителите ми го спасија животот

Имав повреди на главата и низ целото тело, меѓутоа немав внатрешно крварење. Бев свесен цело време, рече првиот пациент кој даде изјава, Абдулбахри Исмаили. Тој не сакаше многу да зборува […]