Ознака: Абдул Халим ал Атар

Живот

Сириецот кој продаваше пенкала за леб сега е сопственик на три ресторани!

Се сеќавате ли на Абдул Халим ал Атар, бегалецот од Сирија кој продаваше пенкала на улиците во Бејрут за да ги прехрани своите деца?За него светот дозна кога исландскиот активист […]