Ознака: аболициран

Политички партии

ВМРО-ДПМНЕ: Никој не ги поддржува заканите на аболицираниот Заев и финансиските терористи од СДСМ

Никој не ги поддржува заканите на аболицираниот криминалец Зоран Заев и финансиските терористи од СДСМ. Во тоа се увери и самиот Заев на терен, меѓу граѓаните на кои им е […]

Политички партии

ВМРО-ДПМНЕ: Госпоѓо Димова, платете си ја казната! Вие и аболицираниот криминалец Заев не сте над останатите граѓани

Лидија Димова се заразила со вирусот на аболицираниот криминалец Зоран Заев. Заев мисли дека е црпнат од господ за да краде и незаконски да се богати без да сноси одговорност. […]