Ознака: авангард

Вести Видео Свет

Авангард е страв и трепет. Путин го надгледуваше лансирањето на новата суперсонична ракета

Авангард е страв и трпет. Путин го надгледуваше лансирањето на новата суперсонична ракета. Новата руска ракета „Авангард“, може да носи и нуклеарни и конвенционални боеви глави. Денеска беше успешно извршена првата […]