Ознака: АВАНС

Вести

„Синофарм“ го вратил авансот за вакцините

Министерството за здравство потврдува дека кинеската компанија „Синофарм“ ја вратила авансната уплата која Македонија ја извршила за набавка на нивните вакцини. – Авансната уплата која Министерството за здравство ја изврши […]

Вести

Поплавените треба да ја пријават во Министерството за финансии банката за исплата на авансната помош

Со цел да се изврши авансната исплата на паричната помош на лицата од подрачјата зафатени со поплавите кои се случија на 6-ти овој месец, Министерството за финансии ги повикува лицата […]