Ознака: аватар струмица

Вести

Од вечерва ќе ги затвораме објектите каде што има неправилности“, велат од пазарната инспекција по случајот со „Аватар“

Од вечерва ќе ги затвораме објектите каде што има неправилности“, велат од пазарната инспекција по случајот со „Аватар“ „Овој локал е регистриран како ноќен клуб, а дозвола за работа на […]