Ознака: Ава Мари

Занимливости

Ава Мари и Леа Роуз прогласени за најубави близначки во светот

Сите деца се убави, но Ава Мари и Леа Роуз Клементс од Калифорнија за многу кратко време го освоија интернетот со нивната необична убавина. Нивната мајка секој ден објавува нивни […]