Ознака: августовск рок

Вести

Во августовскиот рок 2.011 матуранти ќе полагаат матура

Оваа учебна година за државната матура во августовски испитен рок се имаат пријавено 2011 ученици. Денеска се полагаше задолжителниот предмет, односно македонски јазик и литература, албански јазик и литература и турски […]