Ознака: август 349

Вести Македонија

Само во август 349 Македонци побарале азил во ЕУ

Во месец август 349 граѓани на Р. Македонија побарале азил во земја од Европската Унија. Една третина од нив  се повторни барања откако еднаш биле одбиени, покажуваат последните бројки на […]